-Food Menu-

- Comming Soon -

- Voorgerechten -

– DE WATERKANT ‘SIGNATURE BEEF ROLL’ –
Black Angus rundscarpaccio opgerold en afgewerkt met 100% Iberische Pata Negra, rucola, zongedroogde tomaten, Parmigiano Reggiano en geroosterde pijnboompitten

– BONE MARROW LUGE –
Gegrilde & Gerookte mergpijp met BBQ Saus.
BBQ pulled beef, pork cracklings en bierbrood.
Take the slide: add a shot of Jack Daniels and shoot it down along the bone +4,00€

– BEEF & CAVIAR  –
Hedonistische combinatie van de door de chef op smaak gebrachte steak tartaar van lerse Angus bavette met gerookte zure room en afgewerkt met 5 gram van onze unieke Imperial Herritage kaviaar

 

– SMOKEY GOODNESS KROKETTEN –
Artisanale huisgemaakte kroketten van het vlees van gerookte spareribs en pulled pork afgewerkt met gefrituurde peterselie en een fris slaatje

– KAASKROKETTEN  –
Artisanale huisgemaakte kaaskroketten met 4 verschillende kazen afgewerkt met gefrituurde peterselie en een fris slaatje

 

– DE WATERKANT ‘SIGNATURE BEEF ROLL’ –
Black Angus rundscarpaccio opgerold en afgewerkt met 100% Iberische Pata Negra, rucola, zongedroogde tomaten, Parmigiano Reggiano en geroosterde pijnboompitten

– BONE MARROW LUGE –
Gegrilde & Gerookte mergpijp met BBQ Saus.
BBQ pulled beef, pork cracklings en bierbrood.
Take the slide: add a shot of Jack Daniels and shoot it down along the bone +4,00€

– BEEF & CAVIAR  –
Hedonistische combinatie van de door de chef op smaak gebrachte steak tartaar van lerse Angus bavette met gerookte zure room en afgewerkt met 5 gram van onze unieke Imperial Herritage kaviaar

 

– GARNAALKROKETTEN – GARNAALKROKET  –
Artisanale huisgemaakte kaaskroketten met 4 verschillende kazen afgewerkt met gefrituurde peterselie en een fris slaatje

– DUO KAAS- GARNAALKROKET  –
Duo van Artisanale huisgemaakte kaas- en garnaalkroket afgewerkt met gefrituurde peterselie en een fris slaatje

– SCAMPI’S –
6 gegrilde scampi’s met notenmengeling, huisgemaakte tartaar en een slaatje. Keuze uit currysaus of look

– TOMATENSOEP –
Heerlijke tomatensoep met balletjes, room en peterselie

2023-08-14

- PASTAS & SALADES-

savoureuses-pates-fraiches-maison-palourdes-alle-vongole-ail-du-vin-blanc-assiette-fermer

– BEEF STEAK SALAD –
Gemengde sla met cherry tomaten, rode ui, croutons, chefs special dressing en afgewerkt met slices’ of Black Angus filet pur

– CEASAR SALAD –
Traditionele ceasar salad met romeinse sla, rode ui en ei, afgewerkt met ceasardressing, Parmigiano Reggiano, kappertjes, ansjovis, grilled chicken en tuinkers

– GOATCHEESE SALAD WITH PORK BELLY  –
Salade geitenkaas met pancetta, appel, walnoot, rode biet en dressing van Luikse siroop afgewerkt met smoked buikspek

– LINGUINI ‘VONGOLE’ –
Linguini Vongole – zeevruchten – met sjalot, witte wijn en peterselie

BIJ AL ONZE SALADES KAN U OOK KIEZEN VOOR SCAMPI’S IPV VLEES VOOR EEN SUPPLEMENT VAN 2,50€

- Hoofdgerechten -

'ROCK THE BEEF' -

Al onze steaks worden bereid op "The Beast". Een houtskooloven voor een intense smaakbeleving

close-up-delicious-asian-food

– SCOTTISH BLACK ANGUS BAVETTE STEAK 250G –
Het Schotse Angusrund staat bekend om zijn sappig en smaakvol vlees.
Kruidig bereid op de grill en geserveerd met saus naar keuze

– IERSE RIBEYE –
Een stukje uit de rug van de Herreford. De ribeye ligt helemaal tegen de nek. Dat zorgt ervoor dat het iets peziger en vetter is, maar een geweldige smaak

– FILET PUR  –
Het malste stukje vlees van onze Belgische trots “Het Wit-Blauw. Het bevindt zich achter de dunne lende. Dus in de binnenkant van de onderrug

– PORTERHOUSE BLACK ANGUS T-BONE STEAK USA –
Deze Porterhouse komt van het Noord-Amerikaans Black Angus Rund, één van de meest hoogwaardige vleesrassen op de markt. Het vlees is mals van smaak en heeft een hoge graad van marmering. De stamboom Angus wordt bovendien gefokt volgens strenge normen, wat betekent dat de dieren met respect worden gehouden en vrij zijn van hormonen, antibiotica of andere onnodige toevoegingen. USA Black Angus koeien grazen op uitgestrekte weiden in Amerika en worden de laatste 120 dagen afgemest met graan. Dit komt de dooradering en de smaak van het vet te goede. Wat ons betreft behoort USA Black Angus tot één van de meest smaakvolle vleesrassen ter wereld

– BLACK ANGUS TOMAHAWK STEAK  –
De lerse Angus is een lers runderras. Het vlees van de lerse Angus is zeer fijndradig en heeft een sappige en karakteristieke smaak. Dit ras is rijk aan vetten. Dit houdt de smaak goed vast

– DRY AGED RUBIA GALLEGA COTE A L’OS  –
Met zijn afkomst in Galicie, in het Noord-Westen van Spanje dankt deze Spaanse topper haar faam aan hun prachtige terroir. Door de overzeese invloeden en onstuimige kruiden en grassen krijgt het vlees een prachtige, kruidige en ziltige nasmaak. Wij gaan uitsluitend aan het werk met oudere dieren wat de smaak ten goede komt

– DRY AGED LIMOUSIN COTE A L’OS –
Wordt uitsluitend voor het vlees gekweekt. De runderen leven op uitgestrekte, puur natuurlijke weiden. Deze magere weiden met hun vitaminerijk voer zorgen voor een gezond veebestand.

Bij alle steaks is een aardappelgerecht en een slaatje inbegrepen

Wat is Dry aged meat? Bij dry aged meat gaan we op zoek naar de mest kwalitatieve runderen in hun ras of selectie, uit verschillende streken/landen, met hun bijhorende voedingspatronen.
Meestal zijn dit oudere dieren die een mooi leven achter de rug hebben, vele smaken hebben kunnen opnemen en gekweekt zijn voor melk of voortplanting. We gebruiken uitsluitend de tussenrib om dan 4 tot 6 weken te rijpen in een daarvoor voorziene klimaatkast.
Hierdoor breekt het spierweefsel af en wordt vocht onttrokken. Dit zorgt voor een malsere en een meer intense smaak van de cote a l'os.

FRESH FISH

– GRILLED FLOREL –
Volledig gegrilde forel in de huid

– GRILLED SALMON –

– SCAMPI’S  –
9 gegrilde scampi’s met notenmengeling, huisgemaakte tartaar en een slaatje. Keuze uit currysaus of look

OTHER THEN BEEF

– STEAK TARTARE –
Hedonistische combinatie van de door de chef op smaak gebrachte steak tartaar van lerse Angus bavette met gerookte zure room en afgewerkt me t5 gram van onze unieke Imperial Herritage kaviaar

– GRILLED RACK OF LAMB-
Gegrilde lamskroontje met portosaus

– VOL AU VENT DE WATERKANT –
Vol Au Vent met low and slow cooked chicken en smoked holandaisesaus

 

LOW & SLOW

– TEXAS STYLE SPARE RIBS –
Low & Slow met appel- en beukenhout gerookte Asian-inspired Ribs. Met 5 spice gekruide full rack of spareribs, hoisinsaus en afgewerkt met sesam en lente-ui. Geserveerd met frisse koolsla, gerookte krielaardappelen en met houtskool aioli en home made pickled veggies

– THE PULLED PLATE  –
Een combinatie van twee pulled meats. Slow smoked pulled pork gecombineerd met pulled beef, beide opgesmukt met hun eigen BBQ-Saus. Geserveerd met een portie gerookte krielaardappelen

BURGERS

– BRISKET BURGER –

– DE WATERKANT SPECIAL BURGER-

– GRILLED CHICKEN BURGEN –

– PULLED PORK/BEEF BURGER –

EXTRAS

– AARDAPELGERECHTEN –
Wedges – Frietjes – Kroketten – Gratin

– SAUZEN  –
Pepersaus – Champignonsaus – ‘Secret Beef Sauce’

– BIJGERECHTEN –
Salade – Koolsla – Yankee Baked Beans & Bacon – Grilled Vegetables – Corn

VOOR DE KIDS

– BRISKET BURGER –

– DE WATERKANT SPECIAL BURGER-

– GRILLED CHICKEN BURGEN –

– PULLED PORK/BEEF BURGER –

RESERVEER EEN TAFEL

Voorlopig kan u enkel telefonisch reserveren of via mail.  Binnenkort kan u reserveren via tablebooker en zal de reservatielink verbonden staan met de knop.

Grote parking aanwezig en we kunnen grote groepen ontvangen.

Reserveringen: +32 14 74 77 77 of per mail info@asadito.be